Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Cîmpeni se deschide al şaselea magazin Penny Market din judeţul Alba. Investiţie pentru locuitorii din Apuseni

Publicat

penny market În judeţul Alba va fi construit, până la sfârşitul acestui an, un nou magazin Penny Market. De investiţia de aproximativ un million de euro vor beneficia locuitorii din Munţii Apuseni, respectiv cei din Cîmpeni.

Reamintim că în judeţ astfel de supermarketuri se mai găsesc la Alba Iulia, Aiud, Blaj, Teiuş, Cugir. În aceste condiţii, magazinul de la Cîmpeni ar fi a şasea investiţie a companiei ce deţine reţeaua Penny Market. Alt magazin Penny ar putea fi deschis la Ocna Mureş

Noul supermarket Penny Market din Câmpeni se va construi lângă DN75, pe locul fostei autogări şi în imediata apropiere a concurenţei, respectiv a supermarket-ului Profi.

Investiţia este derulată de SC Rewe Projectentwicklung Romania SRL şi a primit avizul APM Alba, care a decis la începutul lunii iunie că proiectul ,,Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto şi pietonale, trotuare, sistematizare verticală, reclame pe faţade şi în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branşamente la utilităţi, organizare de şantier” nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Magazinul de tip supermarket are o suprafaţă construită de 1.569 mp şi o suprafaţă utilă de 1.338 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax