Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

La Cugir începe curăţenia de primăvară

Publicat

A patra ediţie a Campaniei de curăţenie de primăvară va lua startul, luni, 28 martie, la Cugir. Astfel, Primăria şi Consiliul Local Cugir, în perioada 28 martie – 22 aprilie, sub sloganul deja cunoscut „Şi mie îmi pasă de oraşul meu” va desfăşura mai multe acţiuni de curăţare şi igienizare a domeniului public, precum şi plantări de puieţi, seminţe de iarbă, arbuşti ornamentali şi flori în spaţiile verzi.

„Prin intermediul campaniei, intenţionăm nu doar să igienizăm localitatea, ci să promovăm şi să dezvoltăm o atitudine sănătoasă şi corectă faţă de locul în care trăim. Cu acest prilej,  fac apel la fiecare locuitor să se alăture demersului nostru şi să conştientizeze importanţa efortului personal de a face curăţenie în faţa proprietăţii sale sau a blocurilor în care locuiesc”, a declarat edilul şef al Cugirului, Adrian Teban.

Pentru eficientizarea campaniei, Primăria a realizat parteneriate cu şcolile, bisericile, asociaţiile nonguvernamentale, asociaţiile de proprietari şi agenţii economici, care, pe lângă curăţenia în incinta obiectivelor proprii, vor igieniza şi alte locuri din oraş, cu sprijinul administraţiei locale.

Primăria se bazează şi pe sprijinul cetăţenilor, având în vedere faptul că prin implicarea unui număr cât mai mare de cugireni va creşte şi gradul de responsabilitate al acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax