Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La datorie și în timpul liber. Hoț prins de un jandarm după ce a vrut sa fure dintr-un magazin din Micești

Publicat

Un jandarm din Alba, aflat în timpul liber, a prins un bărbat bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Suspectul a ieșit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru furt.

Plutonierul adjutant Claudiu Botan, din cadrul Jandarmeriei Alba, se afla cu familia sâmbătă, 17 februarie, într-un magazin din cartierul albaiulian Micești.

În jurul orei 19.00, la același magazin a venit Eugen P. ( 48 de ani), din Alba Iulia, iar acesta, profitând de un moment de neatenție al angajaților, a luat dintr-o vitrină mai multe produse cu care a plecat fără să le plătească.

Bărbatul a fost observat de un trecător, care a dat alarma, iar subofiterul jandarm, alertat de țipetele acestuia, a plecat în urmărirea suspectului.

După câteva sute de metri, presupusul autor a fost prins, imobilizat și, deoarece în cauză exista suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, a fost predat unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax