Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Districtul CFR Vinţu de Jos, angajaţii n-au acces la toalete. Trebuie să aștepte desemnarea unui câștigător la licitația pentru vidanjare

Publicat

Cei 20 de angajaţi care lucrează în ture permanente la Districtul Vinţu de Jos din cadrul CFR sunt obligaţi de circumstanţe să folosească pe post de toaletă locaţii în aer liber sau linia 1. Potrivit unei informări publice referitoare la şedinta Comitetului de Securitate şi Sanatate în Muncă susţinută la Sucursala Regionala CF Brașov, problema vidanjării unei fose din Districtul Vinţu de Jos nu poate fi rezolvată decât prin organizarea unei licitaţii organizate la nivelul întregii companii naţionale.

Până la rezolvarea acestei probleme, angajaţii companiei de la Vinţu de Jos pot opta să folosească, pe post de toaletă publică, locaţii „în natură” sau „în linia 1”, după cum au fost anunţaţi, prin intermediul site-ului oficial al Sindicatului Centralizări Telecomenzi Feroviare, care reprezintă angajaţi din nouă judeţe.

“Problema vidanjării unei fose la Districtul SCB Vințu de Jos: Din păcate nu a fost găsită o soluție de moment, pentru că CNCF CFR SA solicită ca achiziția acestui serviciu să se efectueze prin licitație, pentru întreaga companie. Până atunci, dacă nu se va găsi o soluție, probabil personalul de serviciu va fi nevoit să își facă nevoile în linia 1. Lucrăm și sperăm la găsirea unei soluții rapide și eficiente”, se arată la ultimul punct al comunicatului emis de sindicalişti.

Surse din cadrul CFR spun că cei 20 de angajaţi, care lucrează în ture permanente la Vinţu de Jos, nu mai pot folosi fosa septică pentru că nu este racordată la un sistem de canalizare. S-a cerut rezovarea problemei cu o vidanjă pentru că, de mai multă vreme, angajaţii CFR sunt nevoiţi să meargă pe câmp, dacă nu au acces la toaletă.

Decizia organizării unei licitaţii la nivelul CNCF CFR SA pentru servicii de vidanjare a avut la bază realizarea de economii.

sursa: stiridesibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax