Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La furat de cablu din tablouri de curent: Un minor a fost identificat de poliție, cu 14 m de cablu sustras de pe str. Septimius Severus

Publicat

Un minor din Alba Iulia este cercetat de polițiști pentru furt calificat după ce a sustras cablu din stațiile de telecomunicații din mai multe părți din oraș. Acesta a fost surprins de un vecin în timp ce încerca să taie aproximativ 100 m de cablu cu o foarfecă de vie, de la un tablou de curent de pe Calea Moților din Alba Iulia. 

Duminică, la ora 15.22, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean care locuieşte într-un bloc de pe Calea Moților din Alba Iulia, cu privire la faptul că a observat o persoană de sex bărbătesc care a tăiat un cablul de energie electrică de la tabloul de curent al blocului, iar, în momentul în care a fost surprins de apelant, a abandonat cablul cu o lungime de cca. 100 de metri și a fugit.

La scurt timp de la sesizare, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi l-au identificat pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, pe un minor de 15 ani, din Alba Iulia care este principalul suspect de comiterea faptei.

Asupra acestuia au fost găsite o foarfecă de curăţat via şi un cablu cu o lungime de 14 metri. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că minorul a sustras cablu de la o staţie de telecomunicaţii situată la subsolul unui imobil de pe strada Septimius Severus din Alba Iulia.

Faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax