Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La furat de lalele: Un albaiulian a fost surprins de poliţiştii locali în timp ce rupea florile din zona Cetate

Publicat

În a doua zi de Paşti, un bărbat din Alba Iulia a fost prins în flagrant de o patrulă a poliţiei locale în timp ce rupea lalele din jardinierele montate la intersecţia străzii Cloşca cu Bulevardul Horea. A reuşit să rupă 24 de lalele, pentru care a fost şi sancţionat.

Luni, în jurul orei 13.00, M.I de 46 de ani, rupea lalele din jardinierele de la intersecţia străzii Cloşca cu Bulevardul Horea. Persoana depistată a fost condusă la sediul poliţiei locale pentru a fi identificată şi sancţionată.

„În fiecare primăvară avem aceleaşi probleme. Este un fenomen constant, de foarte mulţi ani, iar poliţia locală încearcă să descurajeze acest fenomen prin intensificarea patrulărilor. Astfel, facem un apel şi la cetăţenii municipiului, pentru a ne sesiza astfel de fapte la numărele de telefon: 0258-819096 sau 0258-989”, a declarat şeful Poliţiei Locale, Ioan Vodă.

Distrugerea spaţiilor verzi şi a meterialului dendrofloricol se sancţionează cu amendă, cuprinsă între 100 – 500 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax