Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Maison de Caroline – un nou concept, într-un spațiu inedit (P)

Publicat

Toamna aceasta aduce vești noi pentru iubitorii de experiențe culinare din Alba Iulia.

Restaurantul La Maison de Caroline și-a deschis porțile, după un concept modern, inedit, unic, stilat, cald, intim și oferă o experiență memorabilă celor care îi pășesc pragul!

Locul a fost gândit cu adevărat special atât prin prisma meniului și preparatelor, cât și în ceea ce privește ambianța.

Arhitectura deosebită și finisajele la cele mai înalte standarde de calitate face ca La Maison de Caroline sa fie locul ideal pentru găzduirea evenimentelor memorabile din viața ta. Fie că este vorba de o zi de naștere, botez, petrecere de companie sau o cină memorabilă în familie.

Menținând stilul clasic ce definește La Maison de Caroline, am adăugat influențe moderne pentru a crea un cadru de poveste.

Meniul este gândit pentru a te bucura de gusturi intense si aromate, potrivite fiecărei persoane, iar bunătățile vor fi pregătite de un maestru bucătar, cu o experiență vastă în domeniu, ale cărui calități au fost recompensate de fiecare degustător.

Totodată, meniul este completat de o selecție de vinuri, atent alese, de cea mai bună calitate, oferind valoare rețetelor speciale, care au la bază fructe de mare, pește și carne de vită.

Vino să ne cunoști și să ai parte de o experiență unică, inedită și memorabilă!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 16.11.2022 at 15:53

    Ce mă bucur când văd că şi la noi se încep să se ridice standardele culinare. Succes ! Voi fi acolo, să critic sau să laud.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax