Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 50 de polițiști locali din Alba au protestat în fața Instituției Prefectului. „Cât trebuie să stea o lege într-un sertar?”

Publicat

YouTube video

Un grup de aproximativ 50 de polițiști locali au protestat, vineri, în fața Instituției Prefectului Alba. Aceștia au avut autorizație de protest între orele 12.00 și 13.00, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Alba Iulia, Marius Ardelean. Principala revendicare a acestora este modificarea Legii 155/2010, privind organizarea Poliției Locale, modificare promisă și amânată de la multe ori.

Cu pancarte, mesaje și fluturași de salariu, polițiștii locali s-au adunat în fața Instituției Prefectului pentru a-și manifesta nemulțumirile. „Atribuții multe, salarii mărunte”, „Promisiunile voastre nu rezolvă problemele noastre” sunt doar câteva dintre sloganele polițiștilor locali.

Prin protestul lor, polițiștii locali speră să obțină următoarele: acordarea normei de hrană întregului personal angajat al Poliției Locale, acordarea sporului de dispozitiv de 25% și încadrarea tuturor angajaților în categoria de persoane care lucrează în condiții deosebite de periculoase.

„Și-au anunțat participarea aproximativ 100 de polițiști locali din Alba, care nu se află în timpul serviciului. S-a promis modificarea Legii 155/2010, am așteptat să se dea un răspuns în 1 ianuarie, până acum nu am primit nimic. Cât trebuie să stea o lege într-un sertar?”, a declarat Marius Ardelean.

Vedeți în video declarațiile lui Marius Ardelean:

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. michelangelo

    vineri, 23.05.2014 at 20:50

    va dati seama daca asta e cel mai bun orator din cadrul comunitarilor, si asa ar trebui sa fie din moment ce a fost pus purtator de povesti, cum vorbesc ceilalti gardieni comunitari. de fapt se vede dupa fetele lor ca sunt majoritatea taranusi fără altceva mai bun de facut decat sa incurce treburile prin oras si sa-si dea importanta. ei habar nu au ce inseamna infractiune flagranta ce sa mai vorbim de intocmirea procesului verbal, pentru ei asta e maximul care poate fi pretins de la ei si pentru asta vor majorari si munca in conditii deosebite. probabil se ranesc cu pixul ca nu stiu ce sa faca eu el si si-l baga in nas

  2. dada

    sâmbătă, 24.05.2014 at 21:50

    politia locala ar trebui desfiintata,nu avem nevoie de ea

  3. alex

    duminică, 25.05.2014 at 09:05

    stimata doamna tu crezi ca politia romana si celelalte stricturi de ordine publica sant cele mai abilitate sa primesaca spaga?!sant ce-i mai educati sau sant cei mai corupti oameni???!

  4. nervosu

    duminică, 25.05.2014 at 09:41

    dar cetatenii cind fac sesizari unde fac la politia locala ca politia municipiului nu se sinchisesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax