Connect with us
Publicitate

AIUD

La pescuit în timpul prohibiției și fără declarații pentru circulație. Ce amenzi au primit de la jandarmi, doi tineri din Noșlac

Publicat

4.600 de lei este suma totală cu care au fost sancţionaţi de către jandarmi, doi pescari amatori din comuna Noșlac, surprinşi pescuind în perioada de prohibiție.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Aiud, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a surprins două persoane care pescuiau pe o baltă naturală neamenajată din Noșlac, în apropierea râului Mureș, au transmis reprezentanții instituției.

La solicitarea jandarmilor, cei doi bărbați de 19, respectiv 24 de ani, nu au putut prezenta permisele de pescuit, dar nici declarațiile pe proprie răspundere privind circulația în afara locuinței/gospodăriei.

Jandarmii au aplicat fiecăruia, amenzi în valoare totală de 2.300 de lei, plus avertismente, astfel: 300 lei conform O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, respectiv 2.000 de lei, conform O.U.G. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență
Atragem atenția asupra faptului că, prin Ordonanța Militară nr. 8/2020, este permisă circulația titularilor autorizațiilor/ permiselor de pescuit comercial în vederea desfășurării activităților, dar NU sunt permise alte activități recreative de pescuit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate