Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La PSD încep migrațiile către ALDE. Viceprimarul din Câmpeni, Mihail Trifa trece la partidul lui Tăriceanu și candidează la locale

Publicat


displayimage PSD Alba mai pierde un lider. Este vorba despre președintele organizației din Câmpeni, Mihail Trifa, care a decis să părăsească partidul după ce PSD l-a nominalizat drept candidat pentru Primăria ”Capitalei Țării Moților” pe Călin Andreș, primar în funcție, venit din PNL.

După ce liderul PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a „migrat” la ALDE, un alt președinte de organizație se desparte de social-democrați.

Mihail Trifa a luat decizia de a pleca din partid după ce și-ar fi dorit să candideze pentru Primăria Câmpeni, iar în locul său a fost pus Călin Andrieș, actual primar.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu nu pare foarte surprins sau supărat de această decizie și spune că el susține cuvântul și părea organizațiilor din teritoriu.

„La Câmpeni, organizația a decis ca, pentru funcția de primar, candidatul nostru să fie în continuare Călin Andreș. Atunci, Mihail Trifa, viceprimarul, s-a gândit și a spus că în acest caz va merge să își încerce norocul în altă parte. Probabil și el va merge spre un alt partid. Ceea ce vreau să transmit este că noi nu ne putem juca nici cu chestiunea de membru de partid nici cu figurație că suntem la PSD și de fapt suntem consilieri pe nu știu unde. Eu le transmit pe această cale că toți cei care și-au exprimat dorința de a candida din altă parte, este considerată demisie din partidul de bază, PSD, și le solicit public demisia din funcțiile de consilieri municipali sau județeni. Este o lipsă de onoare, dacă ei nu o vor face o să o facem într-un mod statutar”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Cel mai probabil, Trifa va candida din partea ALDE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax