Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La secţia din Alba Iulia a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, toate locurile la buget au fost ocupate. Vezi rezultatele admiterii

Publicat

Absolvenţii claselor a XII-a din judeţul Alba care au optat să urmeze studiile la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca au primit rezultatele admiterii. La Extensia Alba Iulia a universităţii, toate locurile au fost ocupate. Candidaţii au avut puse la dispoziţie 36 de locuri la Tehnologia Construcţiilor de Maşini, 27 de locuri la Inginerie Economică Industrială, cu predare în limba română sau engleză şi 50 de locuri la Sisteme şi Echipamente Termice şi Maşini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industria Alimentară. Pe lângă locurile la buget, 12 candidaţi au ales să ocupe şi locuri la taxă, respectiv 9 la Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi 3 la Inginerie Economică Industrială.

 VEZI AICI REZULTATEL ADMITERII LA UNIVERSITATEA TEHNICĂ CLUJ-NAPOCA, EXTENSIA ALBA IULIA

Confirmarea statutului de admis se va face în prima etapă până în 26 iulie, orar 9.00-15.00. Afişarea rezultatelor după etapa I este 26 iulie, ora 22.00. Cea de-a doua etapă este în perioada 29-30 iulie, orar 9.00-15.00. Rezultatele finale vor fi afişate în 30 iulie, ora 22.00.

Candidaţii care nu îşi confirmă locurile în prima etapă sunt eliminaţi. Confirmarea locului presupune: cei admişi la buget trebuie să depună diploma de bacalureat şi foaia matricolă în original, iar cei de la taxă trebuie să achite o taxă de 500 de lei, care reprezintă o parte din taxa anuală de şcolarizare.

Candidaţii care au ales să ocupe un loc la taxă la Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi Inginerie Economică Industrială plătesc 3.300 RON pe an, pentru predare în limba română şi 3.500 RON pentru predare în limbi străine.

La Inginerie industrială, candidaţii au putut opta să se înscrie la specializarea cu predare în limba română, Tehnologia Construcţiilor de Maşini, unde media cea mai mică a fost 6.00 şi media cea mai mare, 9.11;  în domeniul Inginerie şi management, la specializările Inginerie Economică Industrială, cu predare în limba română sau engleză, unde media cea mai mică de intrare a fost 6.04 şi media cea mai mare, 9.06.

La Extensia Alba Iulia au mai fost înscrieri şi pentru Facultatea de Mecanică, domeniul Inginerie Mecanică, unde media cea mai mică de intrare la buget a fost 6.00, iar cea mai mare 8.90. În acest domeniu au avut de optat două specializări: Sisteme şi Echipamente Termice şi Maşini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industria Alimentară.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai C,

    vineri, 26.07.2013 at 20:45

    O Universitate superioara care nt trebuie ocolita de catre tinerii albaiuleni. Si eu am absolvit facultatea la UTC-N Cluj-Napoca. La Filiala Alba Iulia predau aceeasi profesori deosebiti. care predau si la Cluj.
    Daca vrei sa ai competente in inginerie , aici le dobandesti, cu certitudine.

  2. mircea ion

    sâmbătă, 27.07.2013 at 08:31

    ce vorbesti domnule;
    ia mai gantestete ce spui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax