Connect with us
Publicitate

Uncategorized

La un pas de moarte: Bărbat bătut de propriul frate

Publicat

Un bărbat de 51 de ani din localitatea Dumitra, judeţul Alba a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor calificat. Sâmbătă, la ora 21.48, agenţii Postului de Poliţie Sântimbru au fost sesizaţi că între M.E. (53 de ani), din Dumitra şi fratele acestuia, M.I. (51 de ani), din Alba Iulia, avea loc un conflict, din cauza faptului că unul dintre bărbaţi scotea din locuinţă bunuri, pentru a le da foc în stradă.

Poliţiştii s-au prezentat la faţa locului şi au constatat că între cei doi fraţi a avut loc o altercaţie în urma căreia M.E. a suferit leziuni la nivelul capului, toracelui şi a unui membru inferior. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Investigaţiile efectuate de medicul legist au arătat că, în urma loviturilor administrate, bărbatul a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Duminică, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui M.I. pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba. Luni, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax