Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La volan, cu permisul de conducere suspendat. Dosare penale pentru doi tineri din Alba

Publicat

volan

Doi tineri, unul din Alba Iulia, celălalt din Lunca Mureşului, s-au ales cu dosare penale după ce au condus autovehicule, având permisul suspendat. Au fost depistaţi în trafic de Poliţie.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 4.40, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Alba Iulia pe strada Gheorghe Doja din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul avea permisul de conducere suspendat. În plus, poliţiştii au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi, în jurul orei 18.30, poliţiştii din Lunca Mureşului l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, având permisul de conducere suspendat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax