Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La volan fără permis şi cu 127 kg de afine fără acte în portbagajul maşinii. Dosar penal pentru un bărbat la Bucium

Publicat

masina politie

Un bărbat din Hunedoara s-a ales cu dosar penal în Alba, după ce a condus fără permis o maşină, iar în portbagaj avea afine fără acte.

Potrivit IPJ Alba, în 28 iunie, poliţiştii Compartimentului Rutier Abrud, în timp ce acţionau la intersecția DN 74 cu DJ 107 I din comuna Bucium, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în portbagajul autoturismului transporta 127 kg afină neagră, fără documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale conform art.1 lit. e din Legea 12/1990 rep. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar cantitatea de 127 kg afine negre a fost ridicată în vederea confiscării.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a poseda permis de conducere auto.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax