Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laboratorul DSP Alba va avea în dotare două aparate pentru testarea COVID-19. Unul dintre acestea va fi transferat de la DSVSA

Publicat

Începând de marți, 21 iulie, Laboratorul DSP Alba va avea în dotare două aparate RT-PCR pentru testarea COVID-19, a anunțat directorul instituției, Alexandru Sinea. 

„Începând de astăzi Laboratorul DSP Alba va avea în dotare două aparate RT-PCR, prin transferul unui aparat nou de la DSV Alba, instituție care ne-a sprijinit constant. Totodată, vor fi efectuate angajări de personal precum și delegări de la spitale sau din rețeaua medicala școlară, pentru a întări capacitatea de răspuns a instituției.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu, iar atunci când nu mai putem, mai putem puțin!”, a scris marți directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax