Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laboratorul mobil de monitorizare a calității aerului din Sebeș intră în revizie. Analizorul de formaldehidă, recalibrat

Publicat

Laboratorul mobil pentru măsurarea și monitorizarea calității aerului achiziționat de Primăria Sebeș intră în revizie. Echipamentele vor fi calibrate, iar analizorul de formaldehidă urmează să fie recalibrat în fabrică. 

Primăria Sebeș a achiziționat recent, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), servicii de întreținere și service pentru echipamentele de monitorizare a calității aerului instalate în laboratorul mobil.

Mai exact, este vorba despre:

Valoarea totală a serviciilor de întreținere și service este de 29.668,01 de lei (circa 6.022,86 de euro), ofertantul fiind Mecro System SRL din București.

Reamintim faptul că sistemul automat de măsurare și monitorizare a calității aerului din Sebeș a costat peste 1,3 milioane de lei, fără TVA. Sistemul automat este compus dintr-o cabină de monitorizare, izolată termic (stație de monitorizare), care are în componență atât aparatura automată de monitorizare a calității aerului, cât și toate elementele necesare bunei funcționări a acesteia: sonde de prelevare, sursa neîntreruptibilă trifazată, sistem de climatizare, sistem de susținere senzori meteo de tip catarg telescopic, sistem hardware și software.

Cabina de monitorizare are în componență următoarele analizoare automate:

  • analizor de monoxid de carbon,
  • analizor de oxizi de azot,
  • analizor de dioxid de sulf,
  • analizor de ozon,
  • analizor de benzen,
  • analizor de pulberi în suspensie,
  • analizor de formaldehidă,
  • stație meteo cu senzori meteo independenți.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax