Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lady, labradorul din Alba Iulia care a mers jumătate de oraș pentru a-și găsi stăpâna la serviciu. Aceasta era plecată în concediu

Publicat

Povestea lui Lady, un labrador din Alba Iulia, pare desprinsă dintr-un scenariu de film, dar este realitate. După ce a rămas singură acasă, Lady a plecat să își caute stăpânii, a străbătut jumătate de oraș și a ajuns la locul de muncă al Cristinei, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Alba. 

Cățelușa nu a mai fost niciodată la locul de muncă al stăpânei sale, dar ghidată de miros, a reușit să ajungă la locul în care aceasta în desfășoară zilnic activitatea. 

Am stat de vorbă cu stăpâna cățelușei, care vizibil emoționată, a povestit cum a aflat că Lady a plecat de acasă, a dispărut, dar peste jumătate de zi a fost anunțată că se află în zona sediul poliției din Alba Iulia.

Familia a plecat din Alba Iulia pentru câteva zile în concediu și au lasat-o pe Lady, acasă, în grija unei vecine. Labradorul de doi ani nu a stat prea mult pe gânduri și joi, 15 iulie a plecat de acasă.

A reușit să iasă pe sub un gard și a pornit pe străzi. Dar din câte se pare nu a mers haotic, ci a străbătut jumătate din orașul Alba Iulia, către locul de muncă al stăpânei sale.

Între timp, familia a aflat că a dispărut și din concediu au început să posteze pe Facebook, poze cu Lady, iar comunitatea din oraș s-a activat. În doar câteva ore, au fost sute de distribuiri și persoane care au postat anunțul în speranța ca cineva o va vedea sau găsi pe Lady.

În schimb Lady, a ajuns la sediul IPJ Alba. Din câte se pare, prima dată a dat câteva ture pe lângă clădirea inspectoratului, iar apoi a mers la umbră, în zona în care stăpâna sa își parchează zilnic mașina.

În jurul prânzului, Cristina a primit un telefon prin care era anunțată că Lady a fost găsită în zona sediului poliției și că se află în zonă, alături de un bărbat care a găsit cățelul.

Deși i s-a părut incredibil, Lady chiar se afla în zona respectivă și în scurt timp a fost recuperată și s-a reîntors acasă.

Stăpânii lui Lady le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au ajutat îmtr-un fel sau altul pentru ca Lady să ajungă înapoi acasă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax