Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansare a Platformei Virtuale Geodesy-Instruct, de colaborare universitară online pentru dezvoltarea competenţelor în domeniul geodeziei

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, în calitate de Partener 3 în cadrul proiectului „Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe superioare în domeniul geodeziei”, organizează o conferinţă de Lansare a Platformei Virtuale Geodesy-Instruct. Aceasta va avea loc luni, 19 martie 2012, la ora 10.00, la Hotel „Parc” din Alba Iulia.

Proiectul “Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe superioare în domeniul geodeziei“ este finanţat prin Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”. Beneficiarul proiectului este Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

La conferinţa de luni vor participa rectorul Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Moise Ioan Achim, ca responsabil dezvoltare curiculară şi conţinut ştiinţific, decanul Facultăţii de Geodezie din Bucureşti, Dumitru Onose, în calitate de coordonator pentru asigurarea calităţii, Maricel Palamariu, de la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, în calitate de coordonator pentru asigurarea calităţii.

Gheorghe Badea, de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, ca manager de proiect, va prezenta stadiul actual al proiectului, iar Petre Iuliu Dragomir, de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, ca expert strategii şi programe de studiu, va prezenta propunerea planului de învăţământ comun elaborat în cadrul proiectului.

În continuare, Manuel Băjescu, reprezentant „Siveco” România, supervizor dezvoltare conţinut, va prezenta website-ul şi modul de lucru pe platforma proiectului, Ana-Cornelia Badea, de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, în calitate de coordonator logistică, va prezenta activităţile viitoare ale proiectului şi impactul prognozat asupra mediului de învăţare.

În final, Carmen Grecea, de la Universitatea “Politehnica” Timişoara, în calitate de coordonator pentru asigurarea calităţii şi Constantin Bofu, de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iaşi, coordonator pentru asigurarea calităţii, vor vorbi, în calitate de reprezentanţi ai universităţilor de la care provin. La conferinţă vor participa şi reprezentanţi ai societăţilor şi instituţiilor din domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax