Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansare de carte a Danielei Floroian, la Muzeul Principia din Alba Iulia. Volumul cuprinde 12 dialoguri cu români de excepție

Publicat

Muzeul Principia din Alba Iulia va găzdui joi, 30 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, lansarea cărții „Excelență și valoare. 12 dialoguri cu personalități de excepție din România”, scrisă de Daniela Floroian.

Lansarea cărții este un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare, privind măsurile de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului.

Volumul cuprinde 12 interviuri, realizate de Daniela Floroian la televiziunea Alba Carolina TV, în cadrul emisiunilor „Povești sub felinar” și „Pașaport cultural”.

Interviurile sunt axate pe informații privind opera, activitatea, aportul la dezvoltarea patrimoniului cultural, interferența cu cultura județului Alba a celor intervievați, sau pur și simplu pagini de destin uman și profesional al acestora.

La lansarea cărții vor fi prezenți „eroii” ei, respectiv: Daniela Vlădescu-soprană și director al Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, Aurel Pantea-scriitor, Flaviu George Predescu-scriitor, Avram Iancu-sportiv deținător al mai multor recorduri mondiale la înot, Mircea Frențiu-medic, inventator și realizator de emisiuni de radio și TV, Nicolae Danciu-medic, Ioan Chiciudean-tenor, doctor în muzică și director al Liceului de arte „Regina Maria” din Alba Iulia, Valer Cerbu-director al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Edi Schneider-fondator al Schneider Productions, firmă emblematică în producții media și Florin Poenariu-pictor de icoane declarant de către UNESCO, în anul 2020, Tezaur Uman Viu.

Alături de aceștia și-au anunțat prezența domnul Daniel Metz, președinte al Consiliului de Administrație al NTT Data România (sponsor al cărții) și Alexandra Cotae, președinte al Multicultural Business Institute și fondator al Academiei Elitelor, Modelelor și Valorilor.

Cartea „Excelență și valoare. 12 dialoguri cu personalități de excepție din România” este rezultatul unui proiect realizat în cadrul parteneriatului dintre Academia Elitelor, Modelelor și Valorilor, pe de o parte, și al televiziunii Alba Carolina TV, pe de altă parte, parteneriat ce reprezintă o veritabilă tribună pusă la dispoziția unor modele din societatea românească, invitate să vorbească în interviurile realizate despre parcursul lor profesional, despre modele demne de urmat în viață, despre cum să ne regăsim și să ne dezvoltăm propria identitate și cale în viață și în același timp să trăim frumos, în armonie cu ceilalți membri ai comunității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax