Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Lansare grandioasă în USL cu jumătate de candidați stabiliți. Vor fi cei de pe scenă și pe listele finale pentru parlamentare?

Publicat


Peste 80.000 de USL-iști și susținători ai partidelor aflate în alianță s-au reunit miercuri după-amiază pe Arena Națională din București pentru a participa la evenimentul care marchează lansarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Între aceștia, și 450 de candidați ai USL susținuți de liderii Victor Ponta și Crin Antonescu pentru a intra în cursa pentru locurile din Senat și Camera Deputaților. În ciuda grandorii evenimentului, nu puțini sunt cei care dau asigurări că între PSD și PNL apele sunt departe de a se fi calmat și că, deși urcă pe scenă, o parte dintre candidați nu au încă siguranța că se vor regăsi pe listele finale.

Printre cei în cauză se numără și social-democratul Ovidiu Jidveian, cel care țintește în continuare Colegiul Sebeș-Blaj, dar şi Radu Coclici, a cărui privire rămâne îndreptată înspre Colegiul Aiud-Ocna Mureș.

Jidveian ne-a declarat că, dat fiind faptul că Victor Ponta și Crin Antonescu nu au avut timp să se întâlnească pentru a parafa candidaturile, orice se poate întâmpla, chiar și după încheierea evenimentului de lansare.

Acesta a declarat că nu exclude chiar posibilitatea unor duble candidaturi pe câte un colegiu. Mai mult, faptul că listele nu sunt încă definitive a fost confirmat chiar de liderii USL de la nivel național, așa că în acest context este mai mult decât posibil ca la finalul acestei seri candidații USL să rămână încă o enigmă.

Și în PNL stabilirea candidaților pentru parlamentare continuă să fie un subiect neîncheiat. Liberalul Florin Roman ne-a explicat că oficializarea candidaților PNL se va face doar vineri, când este programată Delegația Permanentă. Chiar și așa, neoficial, Călin Potor declară că are adjudecată candidatura pentru Colegiul Alba Iulia, dar de aceeași părere este și Angelica Mocan.

La evenimentul de lansare a candidaturilor USL participă și Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu, Simone Albani, Mihai Nicușor, dar și alți reprezentanţi ai alianței din Alba.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: 2.109 cazuri de coronavirus în România. Măsurile luate de autorități. Ordonanțele militare 5 și 6, integral

Publicat

coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, că în România s-au înregistrat 2.109 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 (până la ora 20.00), din care 593 în municipiul Suceava. „Referitor la situația generală în țară, raportul Centrului național de conducere și coordonare a intervenției, de la ora 20.00, arată că la acest moment sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Suceava și alte 8 comune intră în CARANTINĂ. Au aproape 600 de cazuri de COVID-19. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6

Publicat

Ministrul Marcel Vela a anunțat, luni seara, că municipiul Suceava și zona limitrofă intră în carantină. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6. Potrivit secretarului de stat Raed Rafat, în România au fost înregistrate 2.109 cazuri de COVID-19, iar 593 dintre acestea sunt în Suceava. ”Este o situație complexă si trebuie analizată punctual și național. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Peste 2000 de cazuri COVID-19 în România. Ordonanțele Militare 5 și 6. Declarații Marcel Vela, Raed Arafat

Publicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut declarații de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, luni seara. Raed Arafat a precizat că au fost confirmate 2.109 cazuri confirmate de COVID-19, din care 593 la Suceava. UPDATE: A fost adoptată și Ordonanța Militară nr. 6. Municipiul Suceava […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Încă 13 DECESE, din cauza coronavirus în România. Numărul total urcă la 65

Publicat

Au fost înregistrate alte 13 decese din cauza noului coronavirus în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, toate cazurile sunt pacienți de la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Numărul total al deceselor la nivel național ajunge la 65. ”Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate