Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Lansare grandioasă în USL cu jumătate de candidați stabiliți. Vor fi cei de pe scenă și pe listele finale pentru parlamentare?

Publicat


Peste 80.000 de USL-iști și susținători ai partidelor aflate în alianță s-au reunit miercuri după-amiază pe Arena Națională din București pentru a participa la evenimentul care marchează lansarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Între aceștia, și 450 de candidați ai USL susținuți de liderii Victor Ponta și Crin Antonescu pentru a intra în cursa pentru locurile din Senat și Camera Deputaților. În ciuda grandorii evenimentului, nu puțini sunt cei care dau asigurări că între PSD și PNL apele sunt departe de a se fi calmat și că, deși urcă pe scenă, o parte dintre candidați nu au încă siguranța că se vor regăsi pe listele finale.

Printre cei în cauză se numără și social-democratul Ovidiu Jidveian, cel care țintește în continuare Colegiul Sebeș-Blaj, dar şi Radu Coclici, a cărui privire rămâne îndreptată înspre Colegiul Aiud-Ocna Mureș.

Jidveian ne-a declarat că, dat fiind faptul că Victor Ponta și Crin Antonescu nu au avut timp să se întâlnească pentru a parafa candidaturile, orice se poate întâmpla, chiar și după încheierea evenimentului de lansare.

Acesta a declarat că nu exclude chiar posibilitatea unor duble candidaturi pe câte un colegiu. Mai mult, faptul că listele nu sunt încă definitive a fost confirmat chiar de liderii USL de la nivel național, așa că în acest context este mai mult decât posibil ca la finalul acestei seri candidații USL să rămână încă o enigmă.

Și în PNL stabilirea candidaților pentru parlamentare continuă să fie un subiect neîncheiat. Liberalul Florin Roman ne-a explicat că oficializarea candidaților PNL se va face doar vineri, când este programată Delegația Permanentă. Chiar și așa, neoficial, Călin Potor declară că are adjudecată candidatura pentru Colegiul Alba Iulia, dar de aceeași părere este și Angelica Mocan.

La evenimentul de lansare a candidaturilor USL participă și Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu, Simone Albani, Mihai Nicușor, dar și alți reprezentanţi ai alianței din Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ECONOMIE

TOP județe după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Pe ce loc se află Alba

Publicat

Județul Alba se află la mijlocul clasamentului în topul pe țară după datoria publică înregistrată la finalul anului 2019. Datoria publică totală a României a însumat peste 366,4 miliarde lei, la finalul lunii noiembrie 2019. Mai exact, fiecare cetățean este dator cu 18.770 lei. Bineînțeles, în această valoare intră și datoria locală, adică împrumuturile făcute […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Câți kilometri de drumuri de pământ sau pietruite mai sunt în județul Alba, la începutul anului 2020

Publicat

Niciun km de drum județean din Alba nu este în stare foarte bună, la ora actuală, potrivit situației prezentate de Consiliul Județean (CJ) pentru ședința din 23 ianuarie. Doar drumuri în stare bună sunt, adică 726 km (83,3%). Mai sunt încă 186 km de drumuri pietruite și alți 31 km de drumuri de pământ. Reţeaua […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum va arăta noua creșă ce va fi construită la Alba Iulia. Spații de joacă amenajate pe acoperiș

Publicat

La Alba Iulia, în zona cartierului Orhideelor, se pregătește construirea unei creșe cu spații moderne, multifuncționale și atractive pentru copii. Proiectul a ajuns la faza studiului de fezabilitate. Locația vizată este în zona cartierului Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Clădirea va fi construită pe o parcelă de 2.065 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară. În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate