Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Lansare grandioasă în USL cu jumătate de candidați stabiliți. Vor fi cei de pe scenă și pe listele finale pentru parlamentare?

Publicat


Peste 80.000 de USL-iști și susținători ai partidelor aflate în alianță s-au reunit miercuri după-amiază pe Arena Națională din București pentru a participa la evenimentul care marchează lansarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Între aceștia, și 450 de candidați ai USL susținuți de liderii Victor Ponta și Crin Antonescu pentru a intra în cursa pentru locurile din Senat și Camera Deputaților. În ciuda grandorii evenimentului, nu puțini sunt cei care dau asigurări că între PSD și PNL apele sunt departe de a se fi calmat și că, deși urcă pe scenă, o parte dintre candidați nu au încă siguranța că se vor regăsi pe listele finale.

Printre cei în cauză se numără și social-democratul Ovidiu Jidveian, cel care țintește în continuare Colegiul Sebeș-Blaj, dar şi Radu Coclici, a cărui privire rămâne îndreptată înspre Colegiul Aiud-Ocna Mureș.

Jidveian ne-a declarat că, dat fiind faptul că Victor Ponta și Crin Antonescu nu au avut timp să se întâlnească pentru a parafa candidaturile, orice se poate întâmpla, chiar și după încheierea evenimentului de lansare.

Acesta a declarat că nu exclude chiar posibilitatea unor duble candidaturi pe câte un colegiu. Mai mult, faptul că listele nu sunt încă definitive a fost confirmat chiar de liderii USL de la nivel național, așa că în acest context este mai mult decât posibil ca la finalul acestei seri candidații USL să rămână încă o enigmă.

Și în PNL stabilirea candidaților pentru parlamentare continuă să fie un subiect neîncheiat. Liberalul Florin Roman ne-a explicat că oficializarea candidaților PNL se va face doar vineri, când este programată Delegația Permanentă. Chiar și așa, neoficial, Călin Potor declară că are adjudecată candidatura pentru Colegiul Alba Iulia, dar de aceeași părere este și Angelica Mocan.

La evenimentul de lansare a candidaturilor USL participă și Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu, Simone Albani, Mihai Nicușor, dar și alți reprezentanţi ai alianței din Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

ORIONIDELE: Fenomen spectaculos pe cerul României. 25 de stele căzătoare pe oră, în medie, în această noapte

Publicat

În noaptea de luni spre marți este maximul curentului de meteori Orionide. Vor putea fi observate circa 20 de stele căzătoare, într-o oră. Curenţii meteorici mai poartă denumirea populară şi de „ploaia de stele căzătoare”. Denumirea are ca sursă de inspiraţie un punct luminos, ca o stea, ce pare că se desprinde de pe bolta […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Intervenție a pompierilor cu autoscara, în centrul orașului Alba Iulia, după apel la 112

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, luni seara, în centrul orașului, la Blocul 280. Din primele date, o persoană în vârstă nu răspundea la telefon, astfel că salvatorii au intervenit cu o autoscară. La fața locului s-au deplasat și echipaje de ambulanță și descarcerare. Potrivit IPJ Alba, sesizarea a venit în cazul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Mamele vor putea câștiga bani în concediul de creștere a copilului, ca bone

Publicat

Femeile care se află în concediu de creștere a copilului vor putea câștiga bani din meseria de bonă. Dacă aleg să îngrijească și alt copil, pe lângă al lor, vor putea să-și majoreze veniturile. Proiectul a fost adoptat tacit de Senat. Potrivit proiectului, mamele “care au unul sau doi copii și beneficiază de concediu de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cum operează Darkhotel, gruparea care extrage date confidențiale prin wifi, de la victime cazate în hoteluri de lux

Publicat

DarkHotel este o grupare apărută în 2014, deşi se pare că ameninţarea îşi avea rădăcinile cu cel puţin patru ani în urmă, potrivit reprezentanților Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), care citează Agerpres. La momentul anunţului, Kaspersky şi Interpol semnează un pact de colaborare la acest caz. Din investigaţia realizată de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate