Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lansare grandioasă în USL cu jumătate de candidați stabiliți. Vor fi cei de pe scenă și pe listele finale pentru parlamentare?

Publicat

Peste 80.000 de USL-iști și susținători ai partidelor aflate în alianță s-au reunit miercuri după-amiază pe Arena Națională din București pentru a participa la evenimentul care marchează lansarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Între aceștia, și 450 de candidați ai USL susținuți de liderii Victor Ponta și Crin Antonescu pentru a intra în cursa pentru locurile din Senat și Camera Deputaților. În ciuda grandorii evenimentului, nu puțini sunt cei care dau asigurări că între PSD și PNL apele sunt departe de a se fi calmat și că, deși urcă pe scenă, o parte dintre candidați nu au încă siguranța că se vor regăsi pe listele finale.

Printre cei în cauză se numără și social-democratul Ovidiu Jidveian, cel care țintește în continuare Colegiul Sebeș-Blaj, dar şi Radu Coclici, a cărui privire rămâne îndreptată înspre Colegiul Aiud-Ocna Mureș.

Jidveian ne-a declarat că, dat fiind faptul că Victor Ponta și Crin Antonescu nu au avut timp să se întâlnească pentru a parafa candidaturile, orice se poate întâmpla, chiar și după încheierea evenimentului de lansare.

Acesta a declarat că nu exclude chiar posibilitatea unor duble candidaturi pe câte un colegiu. Mai mult, faptul că listele nu sunt încă definitive a fost confirmat chiar de liderii USL de la nivel național, așa că în acest context este mai mult decât posibil ca la finalul acestei seri candidații USL să rămână încă o enigmă.

Și în PNL stabilirea candidaților pentru parlamentare continuă să fie un subiect neîncheiat. Liberalul Florin Roman ne-a explicat că oficializarea candidaților PNL se va face doar vineri, când este programată Delegația Permanentă. Chiar și așa, neoficial, Călin Potor declară că are adjudecată candidatura pentru Colegiul Alba Iulia, dar de aceeași părere este și Angelica Mocan.

La evenimentul de lansare a candidaturilor USL participă și Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu, Simone Albani, Mihai Nicușor, dar și alți reprezentanţi ai alianței din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax