Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansarea ghidului turistic al judeţului Alba, la târgul de la Albac

Publicat

foto: turismalba.ro

În cadrul Târgului Național de Turism Rural de la Albac, desfășurat în perioada 3-4 septembrie 2011, vor avea loc două acţiuni importante: o prezentare a ghidului turistic Judeţul Alba – realizat de către Consiliul Judeţean şi un seminar pe aceeaşi temă.

Prima acțiune – lansarea ghidului turistic – va avea loc la ora 10.30, în cadrul expoziției de oferte turistice din prima zi a târgului. Cea de-a doua parte a prezentării, care va avea loc începând cu ora 14.00 în sala de conferințe a Primăriei din Albac, va consta într-un seminar special dedicat primei ediții a volumului Județul Alba. Ghid turistic. Vor fi discutate principalele chestiuni legate de echipa redacțională, cuprinsul volumului, utilitatea turistică și stilul acestuia, precum și probleme legate de vizibilitatea obiectivelor turistice prezentate în ghid și de adresabilitatea ghidului. De asemenea, vor fi invitați la seminar principalii actori din domeniul turismului, și anume reprezentanți ai asociațiilor de turism, ai agențiilor de turism, ai instituțiilor culturale ale județului și ai primăriilor din județul Alba. Totodată, seminarul oferă turiștilor șansa de a-i întâlni pe autorii ghidului turistic, pentru prima oară de la ieșirea din tipar a volumului.

De la mănăstirile Apusenilor până la aurul Roşiei Montane, de la peşterile Trascăului până la Cetatea Alba Iuliei şi de la cramele de la Jidvei până la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, subiectele ghidului te vor uimi cu fiecare pagină. Citeşte despre cele mai mari obiective turistice vizitabile, ţine cont de atenţionările noastre, reţine picanteriile locale, consultă fotografiile, foloseşte sfaturile de călătorie, rezervă-ţi loc de cazare la telefoanele afişate şi nu uita să iei ghidul pretutindeni în călătoria ta. Îţi va fi de folos ca un prieten la drum.

La rândul nostru turişti, ştim ce înseamnă o informare corectă şi, mai ales, convingătoare. Astfel, am ales ca subiectele ghidului să fie <îmbrăcate> într-un limbaj simplu, atrăgător, cu accente de reportaj”, se arată în ghidul turistic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax