Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansarea noului Cupra Terramar. Ce motorizări va avea SUV-ul spaniolilor

Publicat

Producătorul spaniol de autovehicule sportive, Cupra, lansează modelul Terramar. Acesta este un SUV de clasă compactă, realizat pe platforma tehnică MQB a grupului VW. Automobilul a va fi al doilea model compact din gama spaniolilor, după Cupra Formentor.

Pentru a simplifica eventuala alegere între cele două SUV-uri compacte Cupra, vom nota că Formentor insistă în mod manifest pe dinamism, în timp ce Terramar pune accentul pe funcționalitatea ridicată specifică SUV-urilor tipice, scrie Autobild.

Dintre toate motorizările care vor fi propuse pentru Cupra Terramar, sistemul eHybrid (generație nouă) este cel care reține atenția. Pe lângă o putere considerabilă a sistemului, cotată la 272 CP, pentru Cupra Terramar eHybrid a fost anunțată o autonomie strict electrică de peste 100 km.

Imediat după lansare, oferta Cupra Terramar va conține nu mai puțin de cinci versiuni de motorizare, cu puteri cuprinse între 150 CP și 272 CP. Vorbim despre motorizări cu benizină din familia TSI, sisteme mild-hybrid și deja pomenitul plug-in hybrid, denumit oficial eHybrid.

Acuratețea comportamentului dinamic va fi avantajată de suspensia sport oferită standard, asistarea progresivă a direcției, suspensia adaptivă și componentele frânelor, furnizate de Akebono.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate