Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lansări de carte la Alba Mall: Zestrea culturală a județului Alba a fost îmbogățită cu trei noi volume

Publicat

Sâmbătă seara, în prezența unui public numeros, la centrul comercial Alba Mall a avut loc lansarea a trei volume sub semnătura profesorilor Vasile Grozav, Daniela Floroian și Petru Negrea. Este vorba despre  „Educație, cultură, personalități în județul Alba”,  „Rolul patrimoniului în contextul crizei de valori” – un volum colectiv ce însumează lucrări prezentate de mari personalități ale etnografiei și folclorului contemporan și „Florilegiu coral liturgic” – semnată de reputatul profesor și dirijor Iosif Fiț.

Volumele au fost prezentate de prof. Mioara Pop – directorul Bibliotecii „Lucian Blaga” Alba și de pr. conf. dr. Jan Nicolae de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Momentul lansării a fost însoțit de un microrecital de muzică clasică susținut de cunoscutul grup „Duo Aurae”, format din Ovidiu Pârjol la pian și Liviu Cernat la violă, ambii profesori la Liceul de Arte din Alba Iulia.

Cărțile au apărut cu sprijinul Consiliului Județean Alba și fac parte din amplul program de editare a unor lucrări ce îmbogățesc zestrea culturală a acestui județ în toate domeniile de interes cultural.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax