Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lapte bătut, sana și chefir în programul „Cornul și Laptele”. Guvernul a introdus produsele prin ordonanță de urgență

Publicat

Laptele bătut, sana şi chefirul au fost introduse de Guvern, prin ordonanţă de urgenţă, în Programul „Cornul şi laptele” destinat preşcolarilor din grădiniţe şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial aflaţi în sistemele educaţionale de stat şi private cu program normal de patru ore.

Pentru adăugarea categoriilor lapte bătut, sana şi chefir, Executivul a modificat, în şedinţa de miercuri, Ordonanţa de Urgenţă 96/2002 privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore.

„Totodată, actul normativ permite o mai mare flexibilitate în procedura de achiziţie publică pentru obţinerea unor preţuri cât mai competitive şi eficientizarea utilizării banilor publici”, anunţă Biroul de presă al Guvernului, fără să enumere măsurile la care se face referire.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax