Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laura Alexia Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia a câștigat locul 5 la Campionatul European de Judo pentru Juniori

Publicat

Laura Alexia Bogdan, sportiva CS Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe locul 5 la Campionatul European de Judo pentru Juniori. A concurat în categoria de greutate de până la 48 de kilograme și a reprezentat județul Alba.

Competiția a fost una acerbă, cu participarea celor mai buni judoka de pe ”Bătrânul Continent”, spun reprezentanții clubului.

Tânăra sportivă a început competiția în forță, reușind să învingă o adversară din Bulgaria. Determinarea, pregătirea intensă și abilitățile sale remarcabile au fost evidente la această luptă. În finala pentru medalia de bronz, ea s-a confruntat cu o sportivă din Italia, dar, din păcate, nu a reușit să obțină victoria.

Grație rezultatului obținut la Campionatul European de Judo pentru Juniori, Laura Alexia Bogdan și-a asigurat calificarea la Campionatul Mondial de Judo pentru Juniori. Această oportunitate reprezintă o provocare și o șansă de a se măsura cu cei mai buni judoka din întreaga lume. Laura va continua să se antreneze intens și să își perfecționeze tehnicile pentru a obține rezultate remarcabile și la nivel internațional.

La Campionatul European de Judo pentru Juniori a participat și talentatul judoka Alexandru Sibișan. Prezența sa alături de Laura Alexia Bogdan demonstrează că Alba are o bază solidă de sportivi în acest sport și că viitorul judo-ului, pe plan județean, este promițător, mai susțin reprezentanții clubului sportiv.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu. Ambii sportivi au dublă legitimare: Laura este legitimată și la CSM Cluj, iar Alexandru, la CSM Pitești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax