Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, judokani la clubul din Alba, CS Unirea, au obținut medalii de aur la două competiții naționale

Publicat

Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, judokani la clubul din Alba, CS Unirea, au obținut medalii de aur la două competiții naționale.

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan s-au impus categoric la două importante competiții naționale de seniori, Campionatul Național Ne Waza de Seniori și Cupa României pentru Seniori, desfășurate în 22-23 iunie la Satu Mare.

Ambii sportivi au obținut medaliile de aur, la categoriile lor de greutate, la masculin și feminin.

Alexandru Sibișan (sportiv cu dublă legitimare – CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești) a concurat la Campionatul Național Ne Waza de Seniori, la categoria de greutate +81 de kilograme, în vreme ce Laura Bogdan (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj-Napoca) a concurat la Cupa României pentru Seniori, categoria de greutate – 48 de kilograme.

Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), liceu pe care l-a absolvit și Alexandru Sibișan.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan sunt nu doar campioni ai judo-ului românesc, ci și exemple demne de urmat pentru toți cei care își doresc să atingă excelența în sport.

Performanțele lor impresionante la Campionatul Național și Cupa României, dar și la alte competiții naționale și internaționale, demonstrează că munca, disciplina și determinarea sunt cheile succesului în orice domeniu, iar ei sunt dovada vie a acestui adevăr.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax