Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laura Alexia Bogdan, la doar 14 ani, o mare speranță a judo-ului din România. Rezultate de excepție la competiții naționale

Publicat

Laura Alexia Bogdan, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, este una dintre marile speranțe ale judo-ului românesc, întrucât la doar 14 ani reușește să se impună la competițiile naționale la care concurează cu sportive de peste 18 ani, în contextul în care se află la o vârstă la care fiecare an de pregătire contează extrem de mult.

Laura Alexia Bogdan a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Seniori Individual, desfășurat în perioada 24-26 septembrie la Poiana Brașov, rezultatul fiind extraordinar de bun în contextul în care sportiva are doar 14 de ani. Ea a concurat la categoria 48 de kilograme.

Sportiva legitimată la CS Unirea Alba Iulia se antrenează, în prezent, la Centrul Olimpic de Judo Cluj-Napoca, după ce anterior a efectuat pregătirea și la Centrul Național de Judo Deva.

Sportivii secției de judo sunt antrenați de către prof. Dinu Alin și Dinu Cristian. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo dezvoltă gândirea creativă, asociativă, îndemânarea și precizia, curajul, spiritul întreprinzător, autodisciplina și inteligenta. Disciplina face parte din sporturile olimpice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    marți, 29.09.2020 at 11:31

    Bravo Laura si bravo profesorilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax