Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Laura Codruța Kovesi anunță că nu vrea să candideze la președinția României. Răspunsul vine după speculațiile din spațiul public

Publicat

Procurorul-șef european Laura Codruța Kövesi spune că nu va candida la alegerile prezidențiale din România din 2024, după speculațiile pe acest subiect, apărute în spațiul public din România.

Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă Moldova, ea a declarat că nu-și dorește o carieră politică nici după încheierea mandatului său la conducerea Parchetului European.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, cetățenii români așteaptă ca procurorul-șef european, Laura Codruța Kövesi, să se confrunte cu secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, în turul doi al alegerilor prezidențiale din România, din 2024.

„Nu, nu doresc să candidez la președinția României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie» și, dacă mai practic puțin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund „Nu” în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO” a răspuns Kovesi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vichi

    joi, 14.07.2022 at 08:08

    Pacat, ca poate ati face un pic de curatenie in tara asta plina de hoti, sau va ganditi ca ar avea interpol-ul foarte mult de lucru. Toti hotii astia ar fugi din tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax