Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Laura Firefly, brandul creat de o albaiuliancă și purtat de toate vedetele din România

Publicat

Ce ar putea avea în comun Delia, Alexandra Stan, Ilinca Vandici, Giulia, Nicole Cherry, Alina Eremia, Jo şi Irina Rimes. Aparent doar faptul că sunt persoane publice, altceva nimic,  însă mai au un lucru care le face să fie asemănătoare. Se îmbracă de la un brand de succes creat de o albaiuliancă. 

Laura Gherman este din Alba Iulia si desenează hainde încă de mică. A studiat design vestimentar la Universitatea de Artă şi Design la Cluj Napoca, iar acum locuiește în București. A lucrat cu branduri precum Moschino si Gianfranco Ferré, iar în anul 2012 a pus bazele brandului LAURA FIREFLY, un real succes care pare că este îndrăgit și apreciat de tot mai multe vedete din România.

„Îmbracă aceeaşi femeie pe care şi-o imagina când era mică. Acea femeie e mamă, soră, artist, o individualitate puternică. E specială, creativă şi îi place să călătorească. Are o colecţie eclectică de amintiri, haine, momente şi cunoştiinţe care o fac atât de aparte încât ţi-e greu să o ignori. Toată lumea ştie cine e, toată lumea şi-ar dori să fie ca ea” este descrisă Laura pe site-ul laurafirefly.ro.

Laura Firefly este un brand romanesc de design vestimentar destinat femeilor pasionate de piese speciale şi remarcabile. Realizăm creaţii care rezistă în colecţia ta mai mult decât un sezon. Acordăm o atenţie deosebită în procesul de design şi de selecţie al materialelor şi îţi facem propuneri vestimentare foarte versatile astfel încât să te poţi bucura de ele pentru mult timp”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax