Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Laura Iviniș lansează la Alba Iulia, ”Dialoguri sincere”, o carte despre emoțiile celor mici și iubirea părinților

Publicat

Laura Iviniș își lansează joi, de la ora 18.00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cartea „Dialoguri sincere”, ilustrator, Cristina Gyalai.

Un volum care poate deschide calea dialogului între părinți și copii, „împuternicindu-i pe cei mici să rămână sinceri, fără teama de a exprima și emoții mai puțin plăcute, precum frica, îngrijorarea, furia. Iar indiferent de situație, ar înțelege că iubirea părinților rămâne necondiționată și securizată. Și chiar dacă apare zbuciumul, întorcându-ne la conectare, rămânem sinceri și trăim autentic”, transmite Laura Iviniș.

Alături de autoare vin actorii Cătălina Mihăilă și Iulian Costea, care vor pune în scenă câteva pasaje din volumul prezentat, dând viață dialogurilor dintre personajele cărții.

În cadrul activității, psihoterapeutul Adina Drimbe vă va oferi mai multe detalii despre Laura Iviniș, dar și despre atelierul de parenting pe care îl susține, lunar, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului BebeBiblioteca.

Programul se va încheia cu o serie de momente de animație culturală pentru copii, jocuri, lecturi și activități interactive.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax