Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lazăr (ALDE): Dumitrel are interes scăzut față de comunele unde nu are bazin electoral sau prieteni din fostul FSN

Publicat

ioan lazar, alde alba

„Cei care conduc județul, în special Dumitrel, au un interes scăzut pentru comunele județului Alba, și îl interesează comunele unde are prieteni, din Partidul Democrat sau prieteni din vechiul FSN” , susţine președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. Declaraţia făcută vineri, într-o conferință de presă, vine ca o constatare a politicianului, referitoare la starea drumurilor din comunele județului. 

Președintele formațiunii ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat într-o conferință de presă susținută vineri că Ion Dumitrel are un interes scăzut față de comunele din județul Alba, în care nu există bazin electoral sau nu are prieteni din PD sau din fostul FSN.

Lazăr a adus în discuție drumul ce leagă Galda de Mogoș și trece prin comuna Întregalde, „drum ce este demn de Cartea Recordurilor, nu are nici un metru de asfalt este impracticabil și plin de gropi.”

El a amintit că acum 10 ani, când era consilier județean, a fost un proiect pentru asfaltarea drumului până în centrul satului Ivăniș, s-au alocat și bani pentru asta, dar nu s-a făcut nimic.

Lazăr a spus că, de-a lungul timpului, a discutat cu cei de la conducerea Consiliului Județean, dar nu s-a rezolvat nimic.

„Le-am zis să aibe milă de oamenii de acolo, dacă interes electoral nu prezintă zona respectivă”, a declarat Lazăr.

Și la final a afirmat că, dacă drumul respectiv făcea parte din traseul lui Dumitrel către Caracal, drumul era deja asfaltat și în condiții optime de circulație.

„Drumul lui Dumitrel către Caracal nu trece prin Întregalde. Sunt convins că dacă drumul ar merge către Caracal, el ar urgenta realiblitarea acelui drum”, a precizat Lazăr.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax