Connect with us
Publicitate

SPORT

Lazăr, înger și demon pe „Cetate”

Publicat

Portarul Voinței Sibiu, David Lazăr, a reușit să fie, sâmbătă, atât îngerul păzitor al echipei antrenate de Alexandru Pelici, cât și demonul acesteia.  În prima repriză, goal-keeper-ul sibienilor a apărat lovitura de cap a lui Silviu Mureșan cu un reflex incredibil, dar în ultimul minut al primului act, Lazăr a scăpat mingea din mâini și i-a readus pe uniriști în joc. Eroarea portarului de doar 20 de ani putea să-i coste scump pe sibieni. Tânărul și-a reparat greșeala de la gol prin intervenția excepțională din minutul 74, când Cristea a tras în forță din careu, iar Lazăr a respins din plonjon.

Imediat după ce Mugurel Vădan a fluierat de pauză, Alexandru Pelici a fugit să-l încurajeze pe elevul său și l-a ajutat să-și revină.  ”E un portar tânăr, se mai întâmplă să și greșești”, a spus Alexandru Pelici după meci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax