Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lecţii interactive despre prevenirea incendiilor pentru elevi, la ISU Alba. „Profesori” sunt voluntari de la E.On Gaz

Publicat

pompier

În cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, voluntarii E.ON România, alături de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba vor prelua miercuri, 9 aprilie, rolul de profesori pentru elevii de la Şcoala „Gimnazială Mihai Eminescu“ din municipiul Alba Iulia. Activitatea se desfăşoară de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” Alba Iulia.

Prin intermediul unor lecţii interactive, care privesc utilizarea corectă a surselor de energie şi modul de comportament în caz de incendii sau alte situaţii cu potenţial devastator, copiii vor învăţa ce trebuie să facă pentru a evita pericolele şi pentru a avea o copilărie în condiţii de siguranţă.

Aceştia vor primi sfaturi de comportament în caz de furtună incendiu, folosire a aparatelor electronice sau cele alimentate cu gaz.

 

 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) şi E.ON România au reînnoit, în data de 25 septembrie 2013, parteneriatul „Împreună pentru siguranţă”, încheiat în anul 2012. În cadrul acestuia, cele două părţi au derulat în comun campanii de informare, prevenire şi conştientizare a cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax