Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea antifumat, modificată de senatori. Se va putea fuma în spaţii separate, în interior. Propunerile intră în atenţia deputaţilor, pentru aprobare

Publicat

fumat_tigaraLegea antifumat a fost modificată de Senat, marţi. Spaţiul public închis a fost redefinit, fiind cel încadrat de pereţi de jur împrejur, iar fumatul este permis în spaţii separate, complet izolate şi inscripţionate. Modificările vor intra în vigoare dacă şi deputaţii sunt de acord.

„Prin spaţiul public închis se înţelege orice spaţiu accesibil public sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiş, plafon sau tavan si care este încadrat de pereţi de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu excepţia spaţiilor cu destinaţie locativă”, potrivit unui amendament propus de Comisia juridică, adoptat în plen cu 76 de voturi „pentru”, scrie Mediafax.

De asemenea, noile modificări presupun şi permiterea fumatului în spaţii special amenajate destinate exclusiv pacienţilor din spitalele de psihiatrie.

„Fumatul este permis în spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru această destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop”, prevede un alt amendament, propus de Comisia de sanatate.

Senatul este prima camera sesizata pentru acest proiect de lege, Camera Deputatilor fiind for decizional.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Simona

    miercuri, 08.06.2016 at 10:56

    Oare exista un lucru bun facut in Romania sa nu dam cu el de pamant peste cateva luni??? Trist…. Ne meritam soarta cu varf si indesat…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax