Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea offshore va fi votată miercuri. Președintele Senatului, Florin Cîțu: orice modificare trebuie agreată în Coaliție

Publicat

Senat

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a informat că legea offshore va fi votată miercuri 11 mai şi va fi transmisă „imediat” la Camera Deputaţilor, evidenţiind că orice modificare la acest act normativ trebuie negociată şi agreată în coaliţia de guvernare.

„Deja avem plenul de miercuri pregătit. Dacă era gata astăzi, era pregătit plenul pentru astăzi. Dacă nu, miercuri este plen pregătit pentru legea offshore, va fi votată miercuri şi va merge imediat la Camera Deputaţilor. (…)

Iniţiatorii au venit cu o formă, orice modificare trebuie agreată în coaliţie, pentru că altfel nu va trece. (…) Din ce am văzut eu până acum, nu (sunt modificări la lege). În acest moment, ceea ce avem este o lege offshore, dacă se doresc modificări, repet, ca să aibă succes să treacă, trebuie să fie negociate în coaliţie, altfel nu are sens, le vom discuta degeaba”, a precizat Cîţu, după şedinţa Biroului permanent.

El a fost întrebat dacă există disponibilitate de majorare a pragului de la care sunt supraimpozitate veniturile suplimentare, aşa cum au cerut firmele care fac exploatare, şi dacă nu ar trebui coroborate aceste praguri cu nivelul ratei inflaţiei, cu evoluţia crizei economice.

sursă: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax