Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea prin care pensionarii sunt scutiţi de plata unor datorii la bugetul de asigurări sociale de stat a fost promulgată

Publicat

Legea care scuteşte pensionarii din agricultură de la plata unor debite către bugetul de stat a fost promulgată, joi, de preşedintele Traian Băsescu.
Este vorba despre Decretul privind promulgarea Legii pentru scutirea de la plată a unor debite ale persoanelor provenite din sistemul de asigurări sociale al agricultorilor către bugetul de stat.

Potrivit legii, debitele pensionarilor proveniţi din sistemul de asigurări sociale al agricultorilor către bugetul de stat, aflate în sarcina acestora la data intrării în vigoare a actului legislativ, se scutesc de la plată.
„Nu fac obiectul scutirii la plată, conform prevederilor prezentei legi, debitele care au drept cauză culpa debitorului, materializată în folosirea de către acesta a unor documente neconforme realităţii sau declararea de către acesta a unor date nereale care au avut drept urmare stabilirea eronată a pensiei”, se arată în textul legii.

Vezi integral Proiect lege scutire debite pensionari

sursa: rtv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate