Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Legile justiției, votate luni după ședința dedicată Regelui. #Rezist: ”Se așterne liniștea peste România”

Publicat

Alianța de guvernare profită de o ședință solemnă dedicată Regelui Mihai. La solicitarea PSD, Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis devansarea votul final, în plenul Camerei, pe modificările aduse Statutului judecătorilor și procurorilor. Votul va fi dat luni după-amiază, după ședința comună întrunită cu scopul omagierii Regelui Mihai. „Care e diferența dacă este astăzi sau dacă este mâine?”, a întrebat vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

Tot luni, deputații vor da vot final asupra a două proiecte marca Florin Iordache: cel care șterge intedicțiile pentru cinci parlamentari găsiți în confict de interese și cel care împiedică opoziția să-și mai susțină în plen amendamentele respinse.

Votul final asupra celor două controversate proiecte (de modificare a Statutului magistraților și Legii de organizare și funcționare a ANI) ar putea avea loc la 17.15. De asemenea, într-o a doua sesiune de vot final pe repede-înainte, PSD-ALDE au introdus proiectul lui Florin Iordache de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților, proiect care stabilește, practic, că opoziția nu-și mai poate susține în plen amendamentele respinse.

Comunitatea #REZIST a postat un mesaj pe pagina de facebook: ”E GATA TREABA, SE AȘTERNE LINIȘTEA PESTE ROMÂNIA. Bucurați-vă de sărbătorile astea și împăcați-vă cu idea că încă 7 ani de acum încolo vom trăi în corupție, nu vom avea spitale curate și dotate, șosele decente sau instituții publice care să nu urască cetățeanul”.

Sursă: Digi24, #rezist

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax