Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Legionarii romani și personajele istorice din Alba Iulia, atracțiile Târgului de Turism al României de la București

Publicat

Municipiul Alba Iulia este promovat și în acest an la Târgul de Turism al României iar atracțiile standului administrației locale sunt falnicii  legionarii care formează Garda Romană dar și personajele istorice de la Muzeul Unirii.

La standul expozițional amenajat în pavilionul Romexpo sunt reprezentate municipiul Alba Iulia și Județul Alba iar modul colorat în care autoritățile din Alba au ales să promoveze atracțiile turistice de aici atrage ca un magnet cele mai importante agenții de turism din țară. Cei prezenți la târg au ocazia să afle de la primul primar al Alba Iuliei, Camil Velican, ce face din orașul nostru o capitală de suflet a românilor și care sunt obiectivele turistice ce nu trebuie ratate în timp ce bătrânul dac și gladiatorii dau adevărate lecții de istorie vizitatorilor.

Municipiul Alba Iulia și județul Alba sunt promovate la târg prin intermediul broșurilor puse la îndemâna operatorilor, hărți, magneți de frigider cu emblema orașului, pliante cu unitățile hoteliere dar și vederi ce ilustrează Alba și mai nou, calendare cu toate evenimentele ce vor avea loc în județul nostru în acest an.

Târgul de Turism al României are loc la București, în perioada 14-17 martie.

Comunicat Primăria Alba Iulia:

„Chartere și all inclusive-uri versus tradiții și istorie

Un eveniment orientat preponderent spre zona business și vânzari, cum era, până în urmă cu nu foarte mult timp, Târgul de Turism al României, a devenit, între timp, o oportunitate foarte bună de promovare pentru autoritățile locale. După ce au facut, în urmă cu 3 ani, un pionierat curajos în acest sens, fiind printre primele Unități Administrativ Teritoriale care au “ieșit în față” la târgurile de turism, echipele Primăriei și Consiliului Județean Alba s-au reunit din nou pentru a le prezenta turiștilor din toată România, dar și celor străini, atracțiile turistice din Cetatea Alba Carolina și din întregul județ. Promovarea Cetății din Alba Iulia la TTR este încă o etapă din faza de sustenabilitate a proiectului “Respiră Aerul Istoriei” implementat și derulat de municipalitatea locală pe o perioadă de 7 ani.

Eforturi comune, rezultate mai bune.

Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba au decis, și în acest an, să amenajeze un stand comun, mai mare, mai atractiv și mai vizibil. “După experiența pozitivă din 2012, când am avut prima participare comună la TTR, am decis că e cea mai convenabilă variantă, atât din punct de vedere al costurilor, dar mai ales prin prisma expunerii și deschiderii pe care le oferă un stand mare, profesional, față de unul standard.

Astfel, vizitatorii, viitorii turiști, au și un acces mai ușor la mult mai multe informații și materiale de promovare, pentru că două echipe, a noastră și a colegilor de la CJ, care “trag” împreună pentru aceeași cauză, vor face mereu mai mult decât una” a precizat Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia. Alina Frățila, reprezentanta Consiliului Județean Alba la eveniment, a spus la rândul sau: “E greu să te “lupti” cu oferte speciale de genul “vacanțe în Grecia la 1 euro”, cum am văzut că există anul acesta, dar e îmbucurător, pe de alta parte, că există acea nișă de turiști care vor să-și descopere în primul rând țara, știu și apreciază ce resurse avem aici, în Alba și se interesează de ele la târg. Pe viitor suntem convinși că aceștia vor veni să le descopere la fața locului, să se convingă că tot ce au văzut și citit în materialele noastre de promovare este doar o foarte mică parte din tot ceea ce avem de arătat și oferit cu adevărat”.

 Despre Târgul de Turism al României

TTR est ecel mai important eveniment din sfera turismului din România și unul dintre cele mai importante din această parte a Europei, dovadă fiind prezența din ce în ce mai consistentă a delegațiilor unor țări precum Bulgaria, Ungaria, Grecia sau Turcia care au conștientizat potențialul turistic românesc și apetitul pentru turism al românilor și și-au amenajat standuri ample la Romexpo. Ediția de primăvară a târgului din acest an, se desfășoară între 14 și 17 martie, reunește nu mai puțin de 275 de expozanți, de la mari tour-operatori până la ambasade și autorități locale. Organizatorii estimează, pentru acest an, o prezență record, de peste 30.000 de vizitatori”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax