Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn confiscat de Poliția Alba, în Apuseni. Amenzi de peste 10.000 de lei pentru societăți comerciale din Bistra și Bucium

Publicat

Polițiștii din Alba și reprezentanții Gărzii Forestiere au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. În ultimele 24 de ore au fost aplicate amenzi în valoare de 11.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 63 de metri cubi de material lemnos, potrivit IPJ Alba.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba au derulat un control la o societate comercială din comuna Bistra și au constatat că reprezentanții acesteia nu au respectat condițiile legale privind exploatarea cantității de 54 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar, s-a dispus confiscarea valorică a celor 54 de metri cubi de material lemnos.

În urma unui alt control, efectuat la o societate comercială din comuna Bucium, s-a constatat că nici aceasta nu a respectat condițiile legale privind depozitarea cantității de 9 metri cubi de materialului lemnos. Și în acest caz a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Padurarul

    vineri, 17.04.2020 at 09:55

    Camioanele supraincarcate cu lemne care strabat zi si noapte strazile din Sebes, NU VREA nimeni sa le controleze !?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax