Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lemn confiscat, dosare pentru infracțiuni silvice, amenzi de peste 40.000 de lei în Alba. Acțiune a Poliției și Gărzii Forestiere

Publicat

pol

Polițiștii din Alba, alături de Garda Forestieră, reprezentanți ai ocoalelor silvice și jandarmi au confiscat peste 160 mc de lemn, într-o acțiune derulată timp de două zile, pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori.

Au fost aplicate amenzi de peste 40.000 de lei, pentru contravenții silvice și alte nereguli.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 5-6 februarie, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. De asemenea, au acționat și pentru prevenirea faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, lucrători din cadrul ocoalelor silvice și jandarmi.

Au fost efectuate două controale privind proveniența, depozitarea transportul și valorificarea de material lemnos.

Au fost verificate 207 autovehicule.

În total, au fost aplicate 11 sancțiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 107 la alte acte normative. Cuantumul total al amenzilor este de 43.390 lei.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 161 metri cubi de material lemnos, în valoare de 46.731 lei. Au fost constatate 11 infracțiuni, a anunțat Poliția Alba.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    miercuri, 07.02.2024 at 13:54

    bravo! bravo! bravo! așa da! salariile și pensiile speciale când vi le măriți ? că-s cam ( sau căscam) mici.
    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax