Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Lemn confiscat după control la o firmă de exploatare a lemnului din Apuseni. Acțiune a Poliției Alba și Gărzii Forestiere Cluj

Publicat

Polițiștii din Alba și specialiști silvici de la Garda Forestieră Cluj au confiscat zeci de metri cubi de lemn de la o firmă din Gârda de Sus. Administratorul nu avea acte pentru materialul lemnos.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 18 – 20 mai 2022, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control la o societate comercială din comuna Gârda de Sus, specializată în exploatarea materialului lemnos.

Cu această ocazie, a fost identificată cantitatea de 39,6 metri cubi de material lemnos, pentru care reprezentanții societății nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Față de administratorul societății, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 22.05.2022 at 16:02

    Pe ăsta cine l-a dat în gât ? Că nu cred că nu era cu cotizaţia la zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax