Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lemn confiscat și amenzi de peste 24.000 de lei date de Poliția Alba. Au fost verificate transporturi de material lemnos

Publicat

Polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 24.000 de lei și au congiscat lemn în valoare de aproape 60.000 de lei. Aceștia au derulat o acțiune de verificare a transporturilor de material lemnos și în activitatea de exploatare a lemnului.

Potrivit IPJ Alba, în 30 mai, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. Au fost urmărite și faptele ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate 28 de controale privind transportul de material lemnos și unul în fondul forestier.

În urma acestora au fost aplicate 14 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 24.000 de lei.

A fost confiscată cantitatea de 98 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 56.420 lei.

La acțiune au luat parte și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj precum și jandarmi și polițiști locali.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 31.05.2024 at 13:56

    Ce situaţie penibilă ! Furi toată săptămâna şi o dată pe săptămână plăteşti o amendă. Care sunt acele legi drastice care au fost făcute de PSD pentru oprirea furtului ? Cred că au fost doar scrise, nu şi aprobate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax