Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn fără acte, confiscat de Poliţie, în Apuseni. Proprietarul unui gater din Scărişoara a fost amendat

Publicat

lemn cherestea 2 Poliţiştii din Câmpeni şi colegii de la Ordine Publică din IPJ Alba au confiscat, joi, 12 mc de cherestea, după un control la o instalaţie de debitat material lemnos din comuna Scărişoara, în Apuseni. Proprietarul gaterului a fost amendat.

Potrivit IPJ Alba, joi, 4 mai, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Alba au efectuat un control la o instalaţie de debitat material lemnos, situată pe raza comunei Scărişoara, aparţinând unui cetăţean de 29 de ani, din localitate.

Cu ocazia controlului, a fost identificată cantitatea de 12,5 metri cubi de cherestea, de esenţă răşinoasă, pentru care proprietarul instalaţiei de prelucrare a lemnului nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate