Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn fără acte de proveniență, confiscat de Poliție, de la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistra

Publicat

Polițiștii din Bistra au confiscat 6,5 mc material lemnos și au amendat reprezentanții unui punct de lucru din Bistra al unei firme de prelucrare a lemnului, după ce au descoperit că aceștia nu aveau acte de proveniență pentru cantitatea de lemn găsită în locație.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni – Postul de Poliție Bistra au confiscat cantitatea de 6,5 mc de material lemnos, în valoare de 2.286,5 lei, în urma unui control efectuat împreună cu reprezentații Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni la punctul de lucru al unei societăți de depozitare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, din Bistra.

Citește și FOTO Scutul pădurii: 550 de metri cubi de material lemnos, confiscat în urma unui control la o firmă din Munții Apuseni

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constat că societatea deținea documente din care nu a rezultat proveniența legală a materialului lemnos și au luat măsura sancționării contravenționale față de administratorul societății, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice,  cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax