Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn fără acte, găsit la Ighiu şi Poiana Aiudului. Poliţia a confiscat peste 40 de metri cubi de material lemnos

lemn

Publicat

Poliţiştii din Alba au confiscat, joi, peste 40 de metri cubi de lemn fără acte. La Ighiu, în trafic, a fost depistat un transport ilegal de material lemnos, iar la Poiana Aiudului o femeie nu a putut prezenta documente pe 30 de metri cubi de lemn depozitat pe domeniul public.

Potrivit IPJ Alba, joi, în urma unui control efectuat împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Aiud, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au indisponibilizat, în vederea confiscării, 30 de metri cubi de material lemnos depozitat, pe domeniul public, pe raza localităţii Poiana Aiudului, pentru care posesoarea acestora, o femeie de 40 de ani, nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Tot joi, în jurul orei 17.50, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 63 de ani, din comuna Vadu Moţilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru cei 14 metri cubi de  materialul lemnos transportat.

Cele două persoane au fost amendate şi lemnul a fost confiscat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate