Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn furat găsit de poliţişti în comuna Poşaga. Un localnic este cercetat penal

Publicat

lemn furat

Poliţiştii din Ocoliş şi Poşaga au recuperat 11 metri cubi de material lemnos, tăiat, fără drept, de un bărbat din comuna Poşaga. Bărbatul este cercetat pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

Lemnul furat a fost recuperat de poliţiştii Posturilor de Politie Ocoliş şi Poșaga, care au efectuat un control în fondul forestier ce aparţine unui composesorat din zonă, în locul numit „Capul Dealului”.

Cu această ocazie, au constatat că, de la începutul lunii februarie, un bărbat în vârstă 44 de ani din comuna Poşaga a tăiat, fără drept şi fără să fie marcaţi de silvicultori, mai mulți arbori de esenţă foioasă.

Poliţiştii au găsit la faţa locului cantitatea de 11,57 metri cubi material lemnos, pe care au indisponibilizat-o, în vederea confiscării.

Faţă de bărbatul din comuna Poşaga, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală și furt de arbori precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale. 

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Wesgon

    miercuri, 20.02.2019 at 19:48

    Felicitari adresate politiei Romane si tuturor care au facut posibila aceasta actiune, cat despre omul care a facut asta, frate daca iti e lene sa muncesti si sa iti castigi paine cinstit, atunci nu am mila fatza de tine si iti meriti soarta sa ajungi la puscarie, pentru infractori eu a-si infiinta colonii de munca , ca pe vremea lui ceasca si pusi la munca fortata ca libertatea asta de dupa e prost inteleasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax