Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn tăiat ilegal, descoperit de poliţişti la Cricău. Un localnic este cercetat penal

lemn furat

Publicat

Un bărbat din comuna Cricău este cercetat penal după ce ar fi tăiat ilegal lemn din apropierea localităţii. A fost prins în trafic, în timp ce transporta 3,7 metri cubi de material lemnos, cu un tractor neînmatriculat.

 

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 12.40, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Cricău, în timp ce transporta, cu un tractor neînmatriculat, 3,7 metri cubi de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul tăiase, fără drept, materialul lemnos din locul numit „La Mălaie” precum şi faptul că, în perioada 20 – 21 februarie acesta ar mai fi transportat, în două rânduri, material lemnos tăiat ilegal din acelaşi loc.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori tăiaţi ilegal şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar poliţiştii au luat măsura confiscării materialului lemnos precum şi a unui motoferăstrău pe care bărbatul l-a folosit la tăierea arborilor.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au aplicat joi, în total, 15 sancţiuni contravenţionale şi au constatat 6 infracțiuni, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor aflate în competenţă. Au dat amenzi în valoare de 2.610 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate