Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn tăiat ilegal în Apuseni: Bărbat din comuna Poşaga, cu dosar penal după ce a luat 22 de buşteni, fără drept, dintr-o pădure a statului

Publicat

lemne, defrisare Poliţiştii din Baia de Arieş au confiscat marți, în urma unui control în teren, 13 metri cubi de material lemnos. Cel care a tăiat ilegal mai mulți arbori, un bărbat de 42 de ani din comuna Poșaga, s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 aprilie, poliţiştii din Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori, pe raza localităţii Lunca Arieşului, comuna Poşaga.

Cu ocazia acestei acţiuni, la marginea Drumului Naţional 75, au fost găsiţi, depozitaţi, 22 de bușteni, de esenţă gorun, care nu a aveau aplicată marcă silvică.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 4–10 aprilie, B.C.I., de 42 de ani, din comuna Poșaga, a tăiat arborii, fără drept, dintr-o pădure ce face parte din fondul forestier naţional, situată pe raza comunei Poșaga.

Cei 13,8 metri cubi de material lemnos au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării, iar faţă de B.C.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax