Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Liber de la Primărie la parcările publice din Alba Iulia. Cetăţenii pot refuza semnarea amenzilor către taxatori

Publicat

parcari publice

Şoferii din Alba Iulia trebuie să ştie că, începând din 1 ianuarie, nu se mai percep taxe pentru parcările publice din municipiu, deoarece contractul de închiriere încheiat între CL Alba Iulia şi „Tracia Trade Exim” Târgu Mureş privind exploatarea parcărilor publice a încetat. Chiar dacă, pentru o perioadă, cel puţin, taxatorii se vor mai afla în zona locurilor de parcare, cetăţenii au liber de la Primărie să refuze semnarea amenzilor.

Chiar dacă, oficial, parcările publice de pe raza municipiului Alba Iulia pot fi folosite gratuit începând din ianuarie, angajaţii „Tracia Trade Exim” mai pot fi încă găsiţi pe spaţiile publice, pregătiţi să îi amendeze pe cei care nu deţin tichete. Cu astfel de situaţii se confruntă zilnic mai mulţi albaiulieni care s-au adresat redacţiei noastre, pentru a clarifica problema. Explicaţia a venit din partea reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia: „Ne aflăm în perioada de corespondenţă cu cei de la <Tracia Trade Exim>, pentru a stabili condiţiile de reziliere a contractului, iar această procedură va mai dura puţin. Cetăţenii trebuie să ştie însă că, în situaţia în care sunt amendaţi pentru că nu deţin tichete de parcare, pot refuza semnarea amenzii, deoarece Primăria nu îi va sancţiona”.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate în ce regim vor fi folosite, în viitor, parcările publice. Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au explicat că există posibilitatea ca administrarea parcărilor publice să fie preluată de Poliţia Locală sau să fie amplasate automate de parcare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sicoe

    vineri, 06.01.2012 at 15:46

    ..demolatii ma ,evacuare silita ,nu aveti secretar,juristi,functionari,politie locala ,…tara lui papura voda !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax