Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Ciugud poate începe investiţiile: Instanţa a respins contestaţiile firmelor care au pierdut licitaţia

Publicat

Administraţia locală Ciugud poate deschide şantierul pentru modernizarea comunei şi a localităţilor limitrofe, după ce a primit hotărâre judecătorească în acest sens. Mai multe lucrări la infrastructura rutieră, apă şi canalizare au fost întârziate peste un an, din cauza contestaţiilor făcute de firmele necâştigătoare la licitaţie.

Potrivit primarului de la Ciugud, Gheorghe Damian, instanţa s-a pronunţat zilele acestea definitiv şi irevocabil, respingând „contestaţiile firmelor care au încercat să pună piedici în această investiţie.”

Proiectele prevăd introducerea apei, a canalizării şi o staţie de epurare în comuna Berghin, plus asfaltarea străzilor în comuna Ciugud.

Dacă vor fi condiţii meteorologice favorabile, vor fi demarate lucrările la canalizare pe străzile neasfaltate, în paralel cu lucrările la staţia de epurare a apei, de săptămâna viitoare.

„Din fericire pentru comunitatea noastră, miercurea trecută am primit hotărârea definitivă de la Curtea de Apel, prin care se respinge contestarea firmelor care au încercat sa ne pună piedici în realizarea investiţiilor. Din păcate, ne-au întârziat cu peste un an lucrările.

Sperăm ca, de săptămâna viitoare, dacă vremea ne va permite, să începem lucrările în mai multe puncte. În primul rând, la canalizare, pe străzile care trebuie asfaltate şi în paralel vom începe lucrările la staţia de epurare”, a declarat Gheorghe Damian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax